Overzicht Projecten

De Stichting heeft inmiddels diverse donaties ontvangen en de goederen gedoneerd aan arme kinderen in Suriname. Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle bijdragen die wij tot nu toe hebben ontvangen!

Namens de Stichting zijn onderstaande donaties gedaan in Commewijne:

2016:

1. De Stichting heeft levensmiddelen gedoneerd aan het Kindertehuis Sukh Dhaam te Alkmaar, Commewijne. (Door Bea Debisarun – Ramsoekh)
2. De Stichting heeft levensmiddelen gedoneerd aan de gehandicaptenzorginstelling Dependance Mr. Huber te Tamanredjo, Commewijne. (Door Bea Debisarun – Ramsoekh in jan. 2016 en door Jong Ramsoekh in april 2016)
3: 50 schoolpakketten gedoneerd aan kinderen in Commewijne
4. Voetbaltenues gedoneerd aan een voetbalteam in Commewijne. De tenues zijn geschonken door svHMS te Utrecht.
5. 50 leesplankjes gedoneerd aan kinderen van de basisschool OS Tamanredjo I en aan kinderen uit de omgeving in Commewijne.
7. Mondklemmen, tandenborsels, luiers, lakens, levensmiddelen gedoneerd aan gehandicapte kinderen van de gehandicaptenzorginstalling Depedance Mr Huber
7. Kleding en schoenen gedoneerd aan kinderen en ouders
8. Speelgoed gedoneerd aan een kinderdagverblijf

2017:

1. GR FOUNDATION heeft €75,- gedoneerd aan Chance for Children in Suriname. Chance for Childeren heeft een feestdag georganiseerd voor alle 60 gehandicapte kinderen van Mr. Huber Stichting te Suriname. Het gedoneerde geld is gebruikt voor eten, drinken en snoep.

Bekijk de projecten via onderstaande link:

Januari 2016

Arpil 2016

September 2016

Juni 2017